Lekskolan

En unik förskola för 4- och 5-åringar.

LEKSKOLAN, en varierande och rolig verksamhet för det äldre förskolebarnet.

Kom och besök oss!

Vi har valt att erbjuda familjerna en liten barngrupp.
Pyssel och aktiviteter av olika slag varje dag.

Utflykter, fester, studiebesök och annat roligt som alla barn uppskattar mycket!

Underbar utemiljö, "mitt i skogen".

Stora, ljusa och inspirerande lokaler för barnen.
Massor med roliga leksaker och fantastiskt material.

Familjär känsla på förskolan tycker barn och föräldrar!

Nyttig & naturlig mat utan onödiga smakförstärkare och tillsatser som får både miljön och människan att må bra.

Från hösten 2018 blir det skolplikt för alla barn. Det betyder att barn i Sverige ska gå 10 år i skolan. Förskoleklassen blir en del av skolgången och den blir obligatorisk. Klicka här om du vill läsa om obligatorisk förskoleklass

LEKSKOLAN "skolförbereder" ditt barn inom alla olika områden på ett lekfullt sätt.

Ring till Lekskolan och fråga efter förskolechef / förskollärare Eva Wessel så berättar hon för er hur LEKSKOLAN leker, utvecklar och stärker barnen inför start i skolans värld.

Lekskolan.com

LEKSKOLAN har öppet
klockan 7.30 - 17.30

Måndag - fredag
(inte helgdagar)

Vårdnadshavare betalar barnomsorgsavgiften till Uppsala kommun eller enligt förskolans egen taxa. Det bestämmer vårdnadshavaren själv.
Vårdnadshavaren kan ändra sin omsorgstid eller vem ni vill betala barnomsorgsavgiften till under läsåret utifrån familjens behov av omsorg.
Alla barn är olycksfallsförsäkrade via Uppsala kommun, se länk

Vi erbjuder även gratis förskola inklusive lunch, 20 timmar per vecka.

Förskolechef/förskollärare
Eva Wessel